Σκάρλετ Γιόχανσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ αναστατώνουν τη NASA στο «Fly Me to the Moon»

Μία ρομαντική κομεντί με φόντο την εκτόξευση του Apollo 11 στη Σελήνη και μία fake, «εφεδρική» προσεδάφιση στο φεγγάρι σε περίπτωση αποτυχίας.

1968. Ενώ προετοιμάζεται η εκτόξευση του Apollo 11 στη Σελήνη, η κορυφαία σύμβουλος μάρκετινγκ Kelly Jones προσλαμβάνεται για να σκηνοθετήσει μια fake προσεδάφιση στο φεγγάρι ως εφεδρική λύση, σε περίπτωση αποτυχίας. Ωστόσο, προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis.

Σκάρλετ Γιόχανσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κομεντί «Fly Me to the Moon», σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπερλάντι ( «Με αγάπη, Σάιμον») που σύμφωνα με το Hollywood Reporter είχε τίτλο «Project Artemis», budget που ξεπερνούσε τα 100 και εκατομμύρια δολάρια και πρωταγωνιστή τον Κρις Έβανς, ο οποίος τελικά αποχώρησε λόγω προβλημάτων προγραμματισμού.

«Αν πλαστογραφήσεις αυτή την αποστολή, ό,τι έχουμε θυσιάσει θα έχει πάει χαμένο», λέει στο τρέιλερ ο Τέιτουμ στη Γιόχανσον. Στο καστ επίσης, οι Τζιμ Ρας, Ρέι Ρομάνο και Γούντι Χάρελσον.

Η ταινία της Apple Original Films, το πρώτο τρέιλερ της οποίας μόλις κυκλοφόρησε, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου -14 Ιουλίου στις ΗΠΑ- από την Sony, λίγες ημέρες πριν την επέτειο των 55 χρόνων από την ιστορική εκτόξευση του Apollo 11 στη Σελήνη.

Δημοφιλή