Σκότωσε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στο Zoom

Κατηγορείται για φόνο δεύτερου βαθμού.
.
.
Alistair Berg via Getty Images

Ένας 72χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο του στην πολιτεία της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με βίντεο στο Zoom με άλλα 20 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ο Ντουάιτ Πάουερς δέχτηκε την επίθεση του 32χρονου γιου του, Τόμας Σκάλι Πάουερς, ο οποίος μετά πήδηξε από ένα παράθυρο και πήγε στο χωριό Άμιτιβιλ του Λονγκ Άιλαντ. Τέθηκε υπό κράτηση λίγο αργότερα, αφού οι άλλοι συμμετέχοντες στην κλήση κάλεσαν την αστυνομία. Το κίνητρο της επίθεσης είναι άγνωστο.

Ο Σκάλι- Πάουερς κατηγορείται για φόνο δεύτερου βαθμού. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες όταν ο ύποπτος, που υπέστη μικροτραυματισμούς, εξέλθει από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό το απόγευμα της Πέμπτης αφού αρκετοί από τους συμμετέχοντες αντιλήφθηκαν τον άνδρα να πέφτει, ωστόσο χρειάστηκε να περάσει χρόνος για να βρεθεί το σπίτι, επειδή οι συμμετέχοντες δεν γνώριζαν πού ζούσε ο Πάουερς. Κάποιοι από αυτούς ενδεχομένως να είδαν την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους ήταν η τηλεδιάσκεψη.