Σαν Φρανσίσκο: Προσφέρει αμοιβή 7.000 δολαρίων σε όποιον βρει τον σκύλο της

Τι κάνει ο άνθρωπος για το ζώο που αγαπάει.
Ο Τζάκσον στην αγκαλιά της Ταλέρμο.
Associated Press
Ο Τζάκσον στην αγκαλιά της Ταλέρμο.

Μία γυναίκα από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ προσφέρει αμοιβή 7.000 δολαρίων (6.300 ευρώ) και νοίκιασε ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από την πόλη, ψάχνοντας για το σκυλάκι της, έναν γαλανομάτη αυστραλιανό ποιμενικό-μινιατούρα, ο οποίος εκλάπη στις 14 Δεκεμβρίου, έξω από ένα παντοπωλείο.

Το αεροσκάφος, το οποίο στοίχισε στην Εμιλι Ταλέρμο 1.200 δολάρια (1.080 ευρώ), θα πετάει πάνω από το Σαν Φρανσίκο με ένα μπάνερ, το οποίο διαφημίζει την ιστοσελίδα που έφτιαξε για να βρει τον σκύλο της.

Η Ταλέρμο δήλωσε στο Associated Press ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρει τον ηλικίας 5 ετών Τζάκσον.

«Είμαι μόνη μου και χρειάζομαι την βοήθεια όλου του κόσμου εκεί έξω!» είπε χαρακτηριστικά.

Τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας του παντοπωλείου δείχνουν έναν άντρα με κουκούλα να πλησιάζει τον πάγκο στον οποίο ήταν δεμένος ο Τζάκσον.

Η Ταλέρμο και οι φίλοι της έχουν μοιράσει χιλιάδες φυλλάδια με την φωτογραφία του σκύλου. Παράλληλα, φτιάχτηκε και ένα σάιτ, με τίτλο «Φέρτε τον Τζάκσον στο σπίτι του», μέσω του οποίου προσφέρει αμοιβή 7.000 δολαρίων και υπόσχεται ότι δεν θα κάνει ερωτήσεις σε όποιον της επιστρέψει τον σκύλο της.

Για να χρηματοδοτήσει τις έρευνες, η Ταλέρμο ζήτησε την βοήθεια του κόσμου μέσω της πλατφόρμας GoFundMe, συγκεντρώνοντας 7.000 δολάρια από τις 17 Δεκεμβρίου. Οσα χρήματα περισσέψουν, θα τα κάνει δωρεά σε Καταφύγιο σκύλων.

Η Ταλέρμο πήρε τον Τζάκσον στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μετακόμισε πρώτα στο Λος Ατζελες και μετά στο Σαν Φρανσίσκο.