Σταϊκούρας: Αποσύρονται όλες τις οικονομικές ενισχύσεις προς την Κιβωτό του Κόσμου

«η απόφαση αυτή θα ισχύσει μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.
.
.
Eurokinissi

Αποσύρει όλες τις οικονομικές ενισχύσεις από την Κιβωτού του Κόσμου το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός τόνισε πως «η απόφαση αυτή θα ισχύσει μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι».

Η έρευνα έχει περάσει στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων, που εξετάζει τις καταγγελίες για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης στην Κιβωτό του Κόσμου εν μέσω έντονων αντιδράσεων από την πλευρά του ιδρυτή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Πατέρα Αντώνιου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά την κατάθεση του 19χρονου ο οποίος καταγγέλλει πως τόσο ο ίδιος όσο και δύο ακόμη νέοι, ένας ενήλικας και ένας ανήλικος, έχουν πέσει θύματα ασέλγειας από άτομα που υπηρετούν στην Κιβωτό. Ο καταγγέλλων «δείχνει» ως δράστη πρόσωπο με σημαντική θέση στην Οργάνωση το οποίο, μάλιστα, έδινε εντολές να κακοποιούνται και άλλα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα