Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός

«Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν» γράφει στη συγκινητική ανάρτησή του.
John Berry via Getty Images

Την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδινε την μεγάλη του μάχη στο Ρολάν Γκαρός, η πολυαγαπημένη του γιαγιά είχε μόλις χάσει τη μάχη για τη ζωή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Με ανάρτησή του στο Instagram, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Έλληνας τενίστας -εμφανώς συγκινημένος- έγραψε:

«Η ζωή δεν έχει να κάνει με τη νίκη ή την ήττα. Σημασία έχει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου, είτε αυτή είναι μόνη σου είτε με άλλους. Να ζεις μια ζωή με νόημα χωρίς μιζέρια και κατάθλιψη. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι το παν. Πέντε λεπτά πριν μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι σαν κι αυτήν σε ζωντανεύουν. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα από την ημέρα, την περίσταση ή την κατάσταση, αυτό είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν».

Στην ανάρτηση του Στέφανου σχολίασαν ο επίσημος λογαριασμός του Ρολάν Γκαρός, το Australian Open, η Adidas, η Άννα Βίσση και άλλοι.

Δημοφιλή