Την Δευτέρα αποκαλύπτεται το νέο Kia XCeed

Τα σκίτσα αναδεικνύουν μια πιο δυναμική σιλουέτα για το δημοφιλές compact crossover
KIA
KIA
KIA

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το πρωινό της Δευτέρας, όταν η Kia θα αποκαλύψει το νέο XCeed και από τα πρώτα σκίτσα διαπιστώνουμε ότι η νέα έκδοση του crossover θα έχει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενη.

Με πιο αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση, βελτιωμένο και μοντέρνο εσωτερικό, θα προσφέρεται με ένα ολοκαίνουργιο σπορ επίπεδο εξοπλισμού GT-line και μια σειρά από αποδοτικές και ηλεκτροκίνητες επιλογές κινητήρων.

Ως το μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας Ceed, με τις περισσότερες πωλήσεις, οι βελτιώσεις στο XCeed θα το διατηρήσουν ισχυρό απέναντι στον ανταγωνισμό της κατηγορίας των C-Crossover.

Ειδικά στην έκδοση GT-line, θα συνδυάζει τα περιπετειώδη σχεδιαστικά στοιχεία ενός crossover με τη σπορ αίσθηση ενός εστιασμένου ευρωπαϊκού hatchback.

KIA
KIA
KIA

Το νέο XCeed θα εφοδιάζεται με μια γκάμα ηλεκτροκίνητων κινητήρων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών μιας ήπιας υβριδικής (MHEV) και μιας plug-in υβριδικής (PHEV) έκδοσης, για πρώτη φορά.

Παράλληλα, θα φέρει τις πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, της μάρκας, που θα βελτιώσουν την καθημερινή χρηστικότητα και την άνεση.

Εν αναμονή του λανσαρίσματος, αύριο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν εντός του 2022.