Την κορόιδευαν στο Tinder για την εμφάνισή και το φόρεμά της και τώρα είναι μοντέλο της Asos

«Είσαι σαν ανέκδοτο» - Την κορόιδευαν στο Tinder και τώρα (εξαιτίας αυτού) είναι μοντέλο της Asos
Thea Lauryn Chippendale

Όσοι αναζητούν το ταίρι τους σε ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακές πλατφόρμες κλπ, σίγουρα έχουν να διηγηθούν πολλά. Θετικές και αρνητικές εμπειρίες. Κάποιες φορές βέβαια ακόμη και τραυματικές.

Μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχε και η 20χρονη φοιτήτρια, Θία Λορίν Τσίπεντεϊλ.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που είχε «ανεβάσει» στο Tinder η νεαρή κοπέλα, ήταν και μια με να ροζ φόρεμα. Όταν λοιπόν έκανε match με έναν χρήστη, τον «Bizarrely George», εκείνος της έστειλε ένα μήνυμα. Αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που θα περίμενε κανείς. Και φυσικά δεν ήταν ούτε αυτό που θα περίμενε να διαβάσει η 20χρονη φοιτήτρια.

«Δεν θα σου πω ψέματα. Είσαι σαν ανέκδοτο. Αλλά ειδικά αυτή η τελευταία φωτογραφία δεν σε βοηθάει καθόλου». Η τελευταία φωτογραφία ήταν αυτή με ροζ φόρεμα.

Η κοπέλα απάντησε, ρωτώντας τον γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει αυτό το σχόλιο- με μια διατύπωση ταιριαστή στη δική του- και κατέληξε γράφοντας πως κάνει λάθος να νομίζει πως η γνώμη του έχει καμία σημασία.

«Κυριολεκτικά “έπρεπε” να στο πω αλλιώς δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ» ανταπαντά εκείνος καταλήγοντας: «Κοίτα να μεγαλώσεις. Και να ψωνίζεις από καλύτερα μαγαζιά».

Η κοπέλα ανάρτησε στο Twitter τα μηνύματά του δίπλα στη φωτογραφία που σχολίασε με τόσο αγενή τρόπο ο «Bizarrely George». Η ανάρτηση έγινε viral ενώ πολλοί σχολίαζαν τα μηνύματα του χρήστη σε ύφος ανάλογο με το δικό του.

Μεταξύ αυτών που είδαν την ανάρτηση της 20χρονης ήταν όμως και κάποιος στον εταιρεία Asos, μια από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της ένδυσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα το ρούχο που φορούσε η κοπέλα ήταν της Asos.

Στο σχόλιο της διαβάζουμει: «Στην υγεία της προσπάθειας να βρούμε το τέλειο ταίρι. Θία μωρό μου, ας μιλήσουμε. Τσέκαρε τα απευθείας μηνύματά σου...».

Λίγες ημέρες μετά η Asos ανανέωσε την ιστοσελίδα της και πλέον το φόρεμα που τόσο απεχθάνεται ο «Bizarrely George» το παρουσιάζει στις πελάτισσες της εταιρείας η ίδια η Θία η οποία έγινε μοντέλο της εταιρείας.

Εάν δεν είναι η καλύτερη εκδίκηση για τον άξεστο «Bizarrely George» το ότι εξαιτίας του η Θία έγινε μοντέλο σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ρούχων, τότε τι είναι;

Ή όπως σχολιάζει και η Asοs «δείτε ποιος γέλασε τελευταίος».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα