Το «Breaking Bad» γιορτάζει τα δέκα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της σειράς με μια επετειακή φωτογράφιση

Το «Breaking Bad» γιορτάζει τα δέκα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της σειράς με μια επετειακή φωτογράφιση

Πέρασαν δέκα χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της δραματικής σειράς του Vince Gilligan, «Breaking Bad» και την πρώτη φορά που το δίκτυο AMC μας σύστησε τον χαρακτήρα του Walter White και την ιστορία του.

Περίπου πέντε χρόνια πριν, η δημοφιλής και βραβευμένη- με Emmy- σειρά έριξε αυλαία, ενώ το prequel «Better Call Saul» και «παρηγοριά» για πολλούς θαυμαστές της πρώτης σειράς, δεν άργησε να ξεκινήσει.

Σήμερα, οι πρωταγωνιστές της σειράς επανενώθηκαν για την επετειακή φωτογράφηση και το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Entertainment Weekly.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το EW, οι Gilligan, Cranston και Aaron Paul συζητούν για τη σειρά, την αρχή, το τέλος της, καθώς και την πιθανότητα να ξαναδούμε μαζί στη μικρή οθόνη τους Walter και Jesse. Οι Bob Odenkirk, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, και RJ Mitte, θυμούνται μερικές από τις πιο δύσκολες αλλά και αστείες στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς.

Πώς ήταν λοιπόν για τους ηθοποιούς, αυτή η επανένωση; «Δεν μπορείς απλά να προχωρήσεις παρακάτω. Κάτι το οποίο είχε τόση μεγάλη σημασία στη ζωή σου, δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι. Θέλω να θυμάμαι αυτές τις ωραίες αναμνήσεις από την αρχή της σειράς και κατά τη διάρκεια. Περάσαμε τόσα χρόνια μαζί. Οπότε είναι λίγο μελαγχολικό και γλυκόπικρο», δήλωσε ο Cranston.

«Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους. Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω μοιραστεί μαζί τους αυτή την εμπειρία. Θυμάμαι που συζητούσαμε στην πρώτη σεζόν με τον Dean πού θα βρισκόμαστε σε δέκα χρόνια. Και τώρα πέρασαν και σκέφτομαι συνέχεια πόσο τυχεροί ήμασταν», συμπλήρωσε ο Paul.

Πηγή: EW