Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Συλλογικής Πορείας Αγάπης μας περιμένει

Μέσω του από διαδικτυακού ιστότοπου, bazaar.poreiaagapis.gr, ο οποίος θα παραµείνει προσβάσιµος έως και τις 19 Δεκεµβρίου.
.
Συλλογική Πορεία Αγάπης
.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εθελοντές της Συλλογικής Πορείας Αγάπης μας καλούν να ζήσουµε και να µοιραστούµε ξανά τη ζεστασιά αυτού του µοιράσµατος αγάπης, ειρήνης και ελπίδας, που τόσο ανάγκη έχει ο καθένας µας.

Οι εθελοντές της ΣΠΑ, µετά από µήνες ολοένα πιο εντατικών προετοιµασιών, περιµένουν µε γιορτινό πνεύµα να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε και αυτή τη φορά, όµορφα δώρα για µικρούς και για µεγάλους, από µια µεγάλη ποικιλία από είδη, φτιαγµένα ή επιλεγµένα από τους ίδιους, µε αγάπη και φροντίδα.

.
Συλλογική Πορεία Αγάπης
.

Ανάμεσά τους είναι πολλά χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, κοσµήµατα, µυρωδάτα σαπούνια και κεριά, αγνό λάδι, ζυµωτό ψωµί, κουραµπιέδες, µελοµακάρονα κι άλλα γιορτινά γλυκά, σοκολατάκια, τσάτνεϋ, πατέ, λικέρ, µαρµελάδες, καθώς και αγνό µέλι, κρασί, βιολογικά προϊόντα, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, συνθέσεις και φυτά, και πολλά, πολλά άλλα.

Μέσω του από διαδικτυακού ιστότοπου, bazaar.poreiaagapis.gr, ο οποίος θα παραµείνει προσβάσιµος έως και τις 19 Δεκεµβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε µεγάλη ποικιλία όµορφων εκπλήξεων, όµορφα δώρα, χρήσιµα είδη, αλλά και κάθε είδους νοστιµιές, για εμάς και τους αγαπηµένους σας.

.
Συλλογική Πορεία Αγάπης
.

Οι εθελοντές της ΣΠΑ θα είναι στη διάθεση μας για να μας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά για κάθε πληροφορία για τα είδη µας και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας μας. Μετά από συνεννόηση, οι εθελοντές θα μας φέρουν ό,τι επιλέξουμε µέχρι την πόρτα του σπιτιού μας, τηρώντας όλα τα µέτρα ασφαλείας που η Πολιτεία ορίζει.

Για την εξυπηρέτηση μας, μπορούμε να καλούμε από 10 το πρωί έως και 8.30 το απόγευµα, στα τηλέφωνα: 210 3615975 και 210 3619744.