Το σοκολατένιο αυγό αγάπης της Μέριμνας στηρίζει τα παιδιά που πενθούν την απώλεια γονιού από Covid 19

Ας το αγοράσουμε ως πράξη έμπρακτου ενδιαφέροντος που «πιάνει τόπο».
Το σοκολατένιο αυγό αγάπης της Μέριμνας
Μέριμνα
Το σοκολατένιο αυγό αγάπης της Μέριμνας

Το Πάσχα αποτελεί μια γιορτή αγάπης και ελπίδας για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας συνεχίζονται με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους γονιού.

Η ψυχολογική στήριξη που λαμβάνουν παιδιά και οικογένειες στα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, διευκολύνει τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στη δύσκολη περίοδο του πένθους και προλαμβάνει δυσκολίες προσαρμογής.

Η επιλογή του σοκολατένιου αυγού αγάπης για δώρο στους αγαπημένους, στα παιδιά τους, στους πελάτες και στους συνεργάτες μας έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλλουμε στην παροχή συμβουλευτικής πένθους σε παιδιά.

Το αυγό αγάπης είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Oscar 220 γρ., με δώρο έκπληξη και μπορούμε να το βρούμε στις υπεραγορές ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, My market, Σκλαβενίτης

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 27 χρόνια, με εξειδίκευση στην ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν, καθώς και στην παροχή Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθώς λειτουργούν εδώ και δεκαετίες:

  1. Δύο Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης.
  2. Μία Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.
  3. Προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών σε θέματα παιδιατρικής ανακουφιστικής φροντίδας και στήριξης στο πένθος.
  4. Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.