Τουρκία: Κυνηγός πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον ίδιο του τον σκύλο

Έβαζε το σκυλί του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της ακόμα γεμάτης καραμπίνας
.
.
Twitter

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Τουρκία, όταν πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον ίδιο του τον σκύλο, στη διάρκεια μιας κυνηγετικής εξόρμησης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το φρικιαστικό δυστύχημα συνέβη ενώ ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου, 32 ετών, που έγινε πρόσφατα πατέρας ενός αγοριού, κυνηγούσε με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία της Σαμψούντας, αναφέρει η New York Post.

Κι ενώ η εκδρομή ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, το δυστύχημα συνέβη την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.

Ο Γκεβρέκογλου φέρεται να έβαζε το σκυλί του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της ακόμα γεμάτης καραμπίνας, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει πάνω του από κοντινή απόσταση.

Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά κατά την άφιξή του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη Σαμψούντα, για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομερείς συνθήκες θανάτου του, ο οποίος επήλθε μόλις δέκα ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιος από όλους τους σκύλους του ήταν υπεύθυνος για το μοιραίο πυροβολισμό.

Ο 32χρονος δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με διάφορα κυνηγόσκυλα, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης όπου στο ένα χέρι κρατούσε χαμογελαστός νεκρά πουλιά και με το άλλο χάιδευε έναν σκύλο.

Ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε και η δικαιολογία με τον σκύλο ήταν απλώς συγκάλυψη, ανέφερε το Newsflash. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό το 2018, ένας άνδρας από το Νέο Μεξικό πυροβολήθηκε κατά λάθος στην πλάτη από τον σκύλο του, ενώ βρισκόταν σε κυνήγι λαγού.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα