ΔΙΕΘΝΕΣ
19/07/2021 19:59 EEST | Updated 19/07/2021 20:02 EEST

Τόκιο: Κρεβάτια για «μοναχικούς» αθλητές και αθλήτριες στο Ολυμπιακό Χωριό

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων κάνουν τα πάντα για να φρενάρουν τον κορονοϊό.

KYODO via REUTERS
Φωτογραφία αρχείου. 9 Ιανουαρίου 2020. Τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού στο Τόκιο, που είναι φτιαγμένα με βασικό υλικό το ανακυκλωμένο χαρτί.. Mandatory credit Kyodo/via REUTERS

Ειδικά οικολογικά κρεβάτια που δεν αντέχουν να σηκώσουν δεύτερο άτομο, έχουν τοποθετηθεί στο Ολυμπιακό χωριό, από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Για όλους τους αθλητές το Ολυμπιακό χωριό είναι κάτι περισσότερο από ένας χώρος διαμονής. Είναι γνωστό και από τα παλαιότερα χρόνια, ότι ο χώρος αυτός, αποτελεί όχι μόνο ένα μέρος διαμονής, αλλά πολλές φορές και συνεύρεσης για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αφού στα διαλείμματα των αγώνων, δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν σεξ.

Οι φετινές όμως συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, είναι εντελώς διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, αφού ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και τα κρούσματα είναι αρκετά. 

Οι διοργανωτές λοιπόν τοποθέτησαν στα δωμάτια διαμονής, οικολογικά κρεβάτια, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός δεύτερου ατόμου, ούτε τους κραδασμούς.

Συγκεκριμένα σχεδιάστηκαν για να αντέχουν το πολύ βάρος 200 κιλών.

Σε δηλώσεις του ο Αμερικανός πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων Πολ Τσελίμο, που διαμένει ήδη στο χωριό, είπε: «Αυτά τα κρεβάτια, θα μπορούν να υποστηρίξουν μόνο το βάρος ενός ατόμου, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, εκτός από τον αθλητισμό».

Φυσικά τα λόγια αυτά δεν υπονοούσαν τίποτα περισσότερο από το σεξ. Να μην ξεχνάμε ότι το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων μοιράστηκαν περισσότερα από 450.000(!) προφυλακτικά στους αθλητές.