Τραγωδία στη Λουιζιάνα: Πίτμπουλ κατασπάραξε κοριτσάκι 7 ετών

Τραγικό θάνατο από το πίτμπουλ ενός γείτονα που της επιτέθηκε στην αυλή του σπιτιού της βρήκε ένα κοριτσάκι επτά ετών στην Λουιζιάνα.
Erik Chavez / 500px via Getty Images

Η άτυχη Σάντι Νταβίλα έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο Ίστ Μπάτον Ρούζ Πάρις στις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) όταν το πίτμπουλ μπήκε στον χώρο και «της επιτέθηκε άγρια» όπως αναφέρεται στη δικογραφία.
Ένα μέλος της οικογένειας της μικρής προσπάθησε να απομακρύνει το πίτμπουλ με ένα μπαστούνι, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη New York Post η 7χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα που της είχε προκαλέσει το πιτμπουλ στο πρόσωπο και το κεφάλι και λίγο αργότερα κατέληξε.

«Το μωρό μου. Είναι μόνο 7 ετών. Το φως στην καρδιά μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη. Προσευχηθείτε για εμάς. Προσευχηθείτε να ασκήσουν δίωξη στους ιδιοκτήτες» έγραψε στο Facebook η μητέρα της 7χρονης.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Έρικ Λόπεζ, 20 ετών, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης και άφηνε τακτικά τον σκύλο να περιφέρεται στη γειτονιά μόνος του. Το σπίτι του Λόπεζ, περίπου 150 μέτρα από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο Σάντι, δεν περιβάλλεται από κάγκελα ή φράχτες.

Ο Λόπεζ κατηγορήθηκε το Σάββατο για ανθρωποκτονία από αμέλεια επειδή δεν κατάφερε να περιορίσει ή να συγκρατήσει το ζώο.

Δημοφιλή