Τρόμος στον αέρα για τη Μόνικα και τη Ρέιτσελ του Friends - Τι έπαθε το αεροπλάνο που ταξίδευαν

Το αεροσκάφος έχασε τροχό κατά τη διάρκεια της απογείωσης.
USA TODAY

Το ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τις δύο σταρ της σειράς «Friends», την Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση την Παρασκευή λόγω κάποιας δυσλειτουργίας του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox, το αεροπλάνο κατευθυνόταν προς το Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό, αλλά γύρισε πίσω και προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο στο Οντάριο της Καλιφόρνια. Το αεροσκάφος είχε χάσει έναν τροχό κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Όπως αναφέρουν αρκετά ξένα μέσα, στην πτήση βρίσκονταν οι δύο ηθοποιοί.Το αεροπλάνο ήταν ήδη πάνω από το μεξικανικό εναέριο χώρο όταν η βλάβη έγινε ανιληπτή, αλλά το πλήρωμα αποφάσισε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί εκεί και το αεροσκάφος επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Οντάριο.

Το αεροπλάνο άργησε επίσης να προσγειωθεί εκτάκτως επειδή ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους για ώρες, καίγοντας καύσιμα μέχρι να θεωρηθεί ασφαλές να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με το TMZ, στο αεροσκάφος επέβαιναν άλλοι 12 επιβάτες και προορισμός ήταν το Κάμπο για να συνεχίσουν τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της Άνιστον.

(Πηγή: Fox News)