ΔΙΕΘΝΕΣ
04/01/2019 11:31 EET | Updated 04/01/2019 12:42 EET

Η μανία του Τραμπ με τα meme του Game of Thrones και ο Τζον Σνόου

Κι ακόμα ο μήνας έχει 4.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι δεν έχει εμμονή μόνο με τα τείχη, αλλά και με τα μιμίδια - aka memes - του «Game of Thrones». Οπως όμως αποδεικνύουν τα γεγονότα, δεν έχει δεί ποτέ την τηλεοπτική σειρά του HBO. Η αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη, όταν ο Πρόεδρος πόσταρε στο Instagram κοντινό πλάνο της φάτσας του με απειλητικό ύφος και την φράση «Το Τείχος Ερχεται».

 

Κι αυτό συνέβη μία μέρα μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο του 2019, στο οποίο ο Πρόεδρος εμφανίστηκε κρατώντας ένα πόστερ με ένα άλλο μιμίδιον το οποίο είχε ποστάρει τον Νοέμβριο στο Twitter: εκείνη την φορά η φάτσα του συνοδευόταν από την φράση «Οι Κυρώσεις Ερχονται».

 

Ο,τι κι αν έρχεται, πάντως, το βέβαιον είναι ότι ο αμερικανός Πρόεδρος, εκτός όλων των άλλων, δεν έχει δεί το «Game of Thrones». Αν το είχε παρακολουθήσει, θα ήξερε ότι το περίφημο Μεγάλο Τείχος του Γουέστερος καταστράφηκε στο τέλος της 7ης σεζόν - και οι χρήστες των social media έσπευσαν να τον φωτίσουν.

 «Θα του εξηγήσει κανείς ότι όλο το θέμα της σειράς είναι ότι τα τείχη δεν δουλεύουν στο τέλος;» αναρωτιέται ένας εκ των χρηστών - και η απάντηση ήταν η αναμενόμενη: ο Τζον Σνόου. Διότι ο Βασιλιάς του Βορρά ξέρει καλύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsored Post