Τσίπρας: Εγκληματικά ανίκανη η κυβέρνηση για να διαχειριστεί την πανδημία

Επίθεση κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook.
.
.
Eurokinissi

«Δεν είναι απλά εγκληματικά ανίκανοι να διαχειριστούν την πανδημία του κορωνοιού, είναι κάτι χειρότερο: εγκληματικά ιδεοληπτικοί» υποστηρίζει με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση με διάγραμμα για επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας, σημειώνοντας πως η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε όλη την ΕΕ και κατηγορεί την κυβέρνηση για ολιγωρία στο να επιτάξει τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια στη Θεσσαλονίκη, «καθώς και την επιλογή, ακόμη και την καθυστερημένη επίταξη να την δρομολογήσει σε δυο μικρές κλινικές και όχι στο Διαβαλκανικό ή σε άλλες μεγάλες κλινικές. Γιατί εκεί τα συμφέροντα είναι πιο ισχυρά».

«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι ήδη υπόλογη στη συνείδηση των πολιτών και ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για όσα τραγικά συμβαίνουν τούτη την ώρα» υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, δίνουν άνιση μάχη, πολύ πέρα από τα ανθρώπινα όρια για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, έχοντας απέναντί τους όχι μόνο την πανδημία αλλά και τις παρωχημένες πολιτικές της κυβέρνησης που θεωρεί την Υγεία εμπόρευμα, αντικείμενο κερδοσκοπίας και όχι δικαίωμα για τον κάθε πολίτη ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας. Εκεί οφείλεται η εγκληματική της αδράνεια».

Δημοφιλή