Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμα δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Αρνήθηκαν ότι συνομίλησαν με την ανήλικη. Συνεχίζεται η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Eurokinissi

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, καθώς ακόμα δύο άνδρες ηλικίας 53 και 33 ετών προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστούν για την υπόθεση της 12χρονης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με το κορίτσι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο. Οι ανωτέρω, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Νωρίτερα, όπως έγραψε το dikastiko.gr, στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε αυτοβούλως και ένας 48χρονος που φέρεται να συνομιλούσε με το προφίλ της ανήλικης στο διαδίκτυο.

Υπόθεση Κολωνού: Πάνω από τρία άτομα αναγνώρισε η 12χρονη στη νέα κατάθεσή της

Η νέα κατάθεση της 12χρονης, που δόθηκε την Τρίτη προσέφερε σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που ερευνούν την υπόθεση καθώς το παιδί φέρεται να αναγνώρισε επιπλέον τέσσερα ή πέντε άτομα από τους βιαστές της, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με τον 53χρονο μαστροπό.

Αναμένεται να εκδοθούν 3 εντάλματα σε άτομα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη ότι ήταν αυτά που την βίασαν. Τα εν λόγω άτομα είναι ανάμεσα στα 15 που έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές, και τα οποία, όταν έδειξαν οι αστυνομικοί στην ανήλικη από φωτογραφίες, εκείνη τα αναγνώρισε.

Μάλιστα σε κάποιες από τις φωτογραφίες η 12χρονη έβαλε τα κλάματα. Η κατάθεση της ανήλικης έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου.

Τα εντάλματα κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθούν σήμερα Τεταρτη, ενώ το παιδί περιέγραψε σε κάποιο οίκο που την πήγαιναν, όσα φρικιαστικά έζησε. Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη φωτογραφίες από κάποιους οίκους ανοχής, έναν από αυτούς που είναι στο κέντρο της Αθήνας, τον αναγνώρισε.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή