Βιασμός στον Κολωνό: Κλήσεις, μηνύματα και εμβάσματα επιβεβαιώνουν τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 12χρονης.
Tinnakorn Jorruang / EyeEm via Getty Images

Τις υπόνοιες, που είχαν από την πρώτη στιγμή έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας για εμπλοκή και της μητέρας στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της δωδεκάχρονης από τον Κολωνό, φαίνεται πως ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα δεδομένα από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών και τραπεζικών λογαριασμών.

Τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, αλλά και εμβάσματα τράπεζας οδήγησαν την 33η Τακτική Ανακρίτρια να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 37χρονης μητέρας του ανήλικου κοριτσιού αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου. Λίγη ώρα αργότερα τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και ζήτησαν από τη μητέρα, τη δωδεκάχρονη και ακόμα δύο παιδιά να τους ακολουθήσουν στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Εκεί ανακοίνωσαν στην 37χρονη ότι συλλαμβάνεται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Τα στελέχη του «Ανηλίκων» έλαβαν συμπληρωματική κατάθεση από το δωδεκάχρονο παιδί, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία, τα οποία χρειάζονται διευκρίνιση. Πριν από τη σύλληψη τής μητέρας είχε εμφανιστεί, αρχικά στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και στη συνέχεια στο «Ανηλίκων», ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, η οποία κατέθεσε ότι ο 53χρονος τρεις φορές πήγε στον οίκο ανοχής με τη δωδεκάχρονη, προκειμένου εκείνη να συνευρεθεί σεξουαλικά με άντρες.

Η καταγγέλλουσα, μάλιστα, κατέθεσε στους αστυνομικούς και ένα μέσο ψηφιακής αποθήκευσης, στο οποίο -όπως δήλωσε- υπήρχαν εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας του οίκου ανοχής που είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δύο. Ο 53χρονος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ύστερα από την απολογία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο παραδέχθηκαν ότι συνευρέθησαν σεξουαλικά με τη δωδεκάχρονη, αλλά αρνήθηκαν τον βιασμό και τη μαστροπεία.

Η 37χρονη μητέρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από την Ανακρίτρια, προκειμένου να μελετήσει τα στοιχεία που την ενοχοποιούν και να προετοιμάσει την απολογία της.

Δημοφιλή