ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/09/2018 13:52 EEST

Βίντεο: Η πρώτη βραδινή… έξοδος Γεροβασίλη-Παπακώστα σε πανηγύρι

HuffPost Greece

Την πρώτη τους βραδινή… έξοδο έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Οι δυο τους έδωσαν το παρών στο ηπειρώτικο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής στο Άλσος Στρατού στο Γουδί. Γεροβασίλη και Παπακώστα έφτασαν από νωρίς στο πανηγύρι, έκατσαν στο πρώτο τραπέζι και φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετες. Η κ. Όλγα Γεροβασίλη άλλωστε κατάγεται από την Άρτα και γνωρίζει από… πρώτο χέρι τα ηπειρώτικα πανηγύρια.

 

 

Ωστόσο, όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημοσθένης Πάκος την κάλεσε από το βήμα της εκδήλωσης να ανοίξει το χορό, εκείνη δίστασε να το κάνει. Η χθεσινή έξοδος των δύο υπουργών ήταν η πρώτη τους κοινή βραδινή εμφάνιση.

Το συγκεκριμένο πανηγύρι διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής. Στο Άλσος Γουδί έδωσαν χθες το παρών τουλάχιστον 2.000 άτομα, πολλά εκ των οποίων χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι καλλιτέχνες Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς, Δημήτρης Λαμπάκης, Αντώνης Κυρίτσης, Θωμάς Κυρίτσης και η Διαλεχτή.

Sponsored Post