Βίντεο: Παρενοχλούσαν βάρκα με ομοφοβικά σχόλια, μέχρι που η δική τους εξερράγη

Λέγεται και κάρμα.
TikTok/uhohbigboi

Θα μπορούσε άνετα να αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι το κάρμα όχι απλά υπάρχει αλλά τιμωρεί με τον πιο εμφατικό τρόπο: μια ομάδα νεαρών σε βάρκα, που παρενοχλούσαν με ομοφοβικά σχόλια και χειρονομίες τους επιβάτες άλλου πλοιαρίου επειδή έφερε τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ, διασώθηκαν από τα θύματά τους όταν η βάρκα τους εξερράγη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στη λίμνη Μόζες της Ουάσινγκτον την περασμένη Κυριακή - δύο ημέρες πριν την έναρξη του Ιουνίου, ο οποίος είναι γνωστός ως μήνας του gay pride λόγω διαδηλώσεων και παρελάσεων «υπερηφάνειας» σε πόλεις όλου του κόσμου στο πλαίσιο του εορτασμού της εξέγερσης του Στόουνγουολ για τα ίσα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Νέα Υόρκη το 1969.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δεν άργησε να γίνει viral έχοντας περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές, προκάλεσε την διεξαγωγή έρευνας από τον σερίφη της κομητείας Γκαντ.

@uhohbigboi

We safely got them out of the water immediately. We were nicer than they were. ##pride ##lgbtq ##boat ##Fail ##Karma ##Gay ##hate ##sorrynotsorry

♬ Oh No - Kreepa

«Τους βγάλαμε με ασφάλεια από το νερό, ήμασταν πιο ευγενικοί από αυτούς», έγραψε το άτομο που ανέβασε το επίμαχο βίντεο, σημειώνοντας ότι τα τρία άτομα που διασώθηκαν, δύο άνδρες και μια γυναίκα, δεν είπαν καν ευχαριστώ.

«Απολαμβάναμε την βαρκάδα μας όταν οι επιβαίνοντες μιας άλλης βάρκας που περνούσε από το σημείο, άρχισαν να φωνάζουν. Μπορούσα να ακούσω ξεκάθαρα τις λέξεις ″γκέι″ και ″σημαία″» περιέγραψε ένα από τα θύματα της ομοφοβικής επίθεσης, ενώ στο βίντεο μια γυναίκα φαίνεται να έχει σηκώσει προς το μέρος τους το μεσαίο της δάχτυλο.

Το σκάφος των «νταήδων» έκανε μια απότομη στροφή και στη συνέχεια γύρισε γύρω τους τουλάχιστον έξι φορές, ψεκάζοντας νερό πάνω τους. Κατά την απομάκρυνσή του, δευτερόλεπτα αργότερα, ακούστηκε μια έκρηξη και μαύροι καπνοί.

Τα επόμενα πλάνα τους δείχνουν να κολυμπούν προς αυτών που νωρίτερα κορόιδευαν, οι οποίοι - προς τιμήν τους - τους παρότρυναν να ανέβουν στο σκάφος τους. Η γυναίκα στο νερό φώναζε χαρακτηριστικά: «Βοηθήστε μας, καιγόμαστε».

«Ηταν αρκετά αγενείς, φώναζαν, αγνοώντας τις ερωτήσεις μας για τον αν είναι καλά. Ενας από αυτούς κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο σκάφος μας χωρίς καν να ρωτήσει αν μπορούσε», είπαν οι σωτήρες τους.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει την κατάληξη του συμβάντος.

@uhohbigboi

Reply to @dark_umbre0n Part two with my two best friends @retro_ushi_ and @nova.starr96 #Gay #hate #sorrynotsorry #Karma #Fail #boat #lgbtq #pride

♬ original sound - UhOhBigBoi

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο τοπικός σερίφης επιβεβαίωσε ότι το γραφείο ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή