ΔΙΕΘΝΕΣ
04/07/2019 11:58 EEST | Updated 04/07/2019 12:08 EEST

Βρετανία: Νεκρή σε γκρεμό βρέθηκε δικηγόρος που φυλακίστηκε μετά από επεισόδιο σε αεροπλάνο

Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Mike Kemp via Getty Images

Μια δικηγόρος που είχε φυλακιστεί επειδή προκάλεσε επεισόδιο σε αεροπλάνο όταν το προσωπικό αρνήθηκε να τη σερβίρει περισσότερο κρασί βρέθηκε νεκρή στο Ανατολικό Σάσεξ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, το πτώμα της 50χρονης Σιμόν Μπερνς βρέθηκε στις ακτές του Ανατολικού Σάσεξ, στο Μπίτσι Χεντ, την 1η Ιουνίου- 13 ημέρες μετά την έξοδό της με άδεια από τη φυλακή.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στη The Sun Online πως «το πτώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε στο Μπίτσι Χεντ την 1η Ιουνίου ταυτοποιήθηκε ως η 50χρονη Σιμόν Μπερνς από το Χόουβ. Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος και οι συγγενείς έχουν ενημερωθεί».

 

 

Η δικηγόρος, που εξειδικευόταν στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είχε εκτίσει λιγότερο από δύο μήνες της εξάμηνης ποινής της για κατάσταση μέθης σε αεροσκάφος και επίθεση εναντίον προσωπικού της Air India.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο Ίντερνετ η ίδια φαινόταν να απαιτεί να της σερβίρουν τέταρτο μπουκάλι κρασί ενώ πετούσε σε business θέση προς το Λονδίνο από το Μουμπάι στις 11 Νοεμβρίου. «Είμαι μια γ... διεθνής δικηγόρος...έχω κάνει τόσα πολλά για εσάς τους γ... Ινδούς και τους γ...Πακιστανούς, θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες» φαινόταν να λέει, μεταξύ άλλων ύβρεων- ενώ επίσης κάπνισε και ένα τσιγάρο στις τουαλέτες.

 

 

Σύμφωνα με την Telegraph, φιλικό της πρόσωπο δήλωσε πως ο κόσμος της «γκρεμίστηκε» μετά την καταδίκη της τον Μάρτιο για το εν λόγω επεισόδιο, που προκάλεσε έντονη κατακραυγή λόγω του ρατσιστικού του χαρακτήρα. Σημειώνεται πως δούλευε με πρόσφυγες από όλο τον κόσμο, ενώ επίσης, είχε καταφερθεί επανειλημμένα με σκληρότητα εναντίον του Ισραήλ, το οποίο χαρακτήριζε «ρατσιστικό καθεστώς» για τη στάση του απέναντι στους Παλαιστίνιους.