ΔΙΕΘΝΕΣ
08/10/2018 15:52 EEST | Updated 08/10/2018 15:54 EEST

Βρετανία: Γυναίκα έστειλε στον πρώην της φωτογραφία όπου έκανε σεξ με τον νυν- και εκείνος τον σκότωσε

Michał Chodyra via Getty Images

Μια γυναίκα στη Μ. Βρετανία φυλακίστηκε αφού έστειλε στον πρώην της μια φωτογραφία όπου η ίδια έκανε σεξ με τον νυν φίλο της- με αποτέλεσμα ο πρώτος να πάει και να σκοτώσει τον δεύτερο από ζήλια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Σάρα Μπράμλεϊ, 29 ετών, από το Ντάρλινγκτον, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση, αφού δήλωσε ένοχη για ενθάρρυνση ή υποβοήθηση στη διάπραξη αδικήματος.

Η Μπράμλεϊ έστειλε στον Ντέιβιντ Σόντερς, 33 ετών, εικόνα της ίδιας σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Μάικλ Λόσον, 34 ετών. Αργότερα ο Σόντερς μαχαίρωσε τον Λόσον και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για φόνο.

 

 

Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι έστειλε στη φωτογραφία πιστεύοντας ότι ο πρώην της θα προέβαινε σε ξυλοδαρμό, όχι σε φόνο- ωστόσο τις πρώτες πρωινές της 1ης Ιουλίου 2017, λίγο αφού έλαβε τη φωτογραφία, ο Σόντερς μαχαίρωσε τον Λόσον, πατέρα ενός παιδιού, στην καρδιά. Τον Δεκέμβριο ο Σόντερς καταδικάστηκε σε ισόβια, με ελάχιστη διάρκεια κάθειρξης 22,5 ετών, αφού ομολόγησε.

 

 

Η Μπράμλεϊ, μητέρα δύο γιων, που αναμένεται να γεννήσει τον Φεβρουάριο, δεν ήταν στη χώρα όταν επιβλήθηκε η ποινή στον Σόντερς. Όπως είπε ο δικαστής, «αν και δεν σκέφτηκες πως μπορεί ο Σόντερς να πήγαινε να σκοτώσει τον Λόσον, έχω την εντύπωση πως είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς πιο σοβαρή περίπτωση ενθάρρυνσης στη διάπραξη επίθεσης».