Ξεσπαθώνει και πάλι η Uma Thurman: «Ο Quentin δεν είχε κακή πρόθεση. Ντροπή στους Harvey Weinstein, Lawrence Bender και E. Bennett Walsh»

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Η συνέντευξη που έδωσε η Uma Thurman στους New York Times συζητήθηκε πολύ, τόσο επειδή κατέδειξε τον Harvey Weinstein, όσο και επειδή συνοδεύτηκε από ένα βίντεο που τη δείχνει να έχει ένα άσχημο ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Kill Bill», που έκτοτε της κατέστρεψε τα γόνατα και της άφησε πρόβλημα στον αυχένα.

Επίσης, συζητήθηκε έντονα η στάση του Quentin Tarantino, ο οποίος την έφτυσε στο πρόσωπο και την έπνιξε με αλυσίδα σε μια απόπειρα να πετύχει μια πιο αληθοφανή ερμηνεία.

Η Uma, όμως, ξαναμίλησε.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, ανέβασε πάλι το επίμαχο βίντεο και το οποίο συνοδεύει με τα εξής λόγια: «Οι συνθήκες του ατυχήματος ήταν αμελής σε σημείο εγκλήματος. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι είχε κακή πρόθεση.

Ο Quentin Tarantino το μετάνιωσε πολύ και παραμένει μετανιωμένος και μου έδωσε το βίντεο χρόνια αργότερα ώστε να μπορέσω να το κυκλοφορήσω, παρότι μάλλον δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επίσης, το έκανε όντως πλήρης συνειδητοποιημένος ότι θα του έκανε μεγάλο προσωπικό κακό και είμαι υπερήφανη για αυτόν και για το θάρρος του.

Η ΚΑΛΥΨΗ του γεγονότος είναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ.

Για αυτό, αποδίδω όλες τις ευθύνες στον Lawrence Bender, τον E. Bennett Walsh, και τον διαβόητο Harvey Weinstein.

Είπαν ψέματα, κατέστρεψαν αποδείξεις και συνεχίζουν να λένε ψέματα για τις μόνιμες βλάβες που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να καλύψουν.

Αυτή η συγκάλυψη είχε πράγματι κακή πρόθεση και ντροπή τους».

Η ανάρτησή της αναφέρεται στο γεγονός ότι της είπαν ψέματα αναφορικά με το συγκεκριμένο γύρισμα (όσον αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου και του δρόμου), αλλά και στο ότι επειδή χρειάστηκε περίθαλψη, η συμπεριφορά τους ήταν απάνθρωπη και άδικη.