Γυναίκα με νύχια μήκους 30,5 εκατοστών τα μεγαλώνει εδώ και 30 χρόνια

Άρχισε να τα μεγαλώνει το 1989, όταν έγινε τεχνικός νυχιών.
.
.
Truly/YouTube

Η Κορντέλια «Ντι Ντι» Άντμας, τεχνικός νυχιών από το Γκάρι της Ιντιάνα, μεγαλώνει τα νύχια της για περισσότερα από 30 χρόνια και σήμερα έχουν μήκος πάνω από 30,5 εκατοστά.

Τα νύχια της 59χρονης Κορντέλια είναι κάτι που πρέπει να δεις. Όχι μόνο καλύπτονται με ακρυλικές επικαλύψεις με διάφορα καλλιτεχνικά σχέδια, αλλά έχουν μήκος πάνω από 30 εκατοστά.

Άρχισε να τα μεγαλώνει το 1989, όταν έγινε τεχνικός νυχιών και έχει μάθει τον εαυτό της να εκτελεί κάθε είδους καθημερινές εργασίες που απαιτούν τα χέρια της χωρίς να σπάει τα πολύτιμα μωρά της.

«Το καλύτερο πράγμα για τα εξαιρετικά μακριά νύχια είναι η προσοχή», είπε η Κορντέλια στο Truly, προσθέτοντας ότι το χειρότερο πράγμα με τα νύχια της είναι οι ασεβείς ερωτήσεις που της κάνουν μερικές φορές οι άνθρωποι, όπως πώς τρώει ή πώς φροντίζει τον εαυτό της με αυτά τα νύχια.

Η Κορντέλια ισχυρίζεται ότι τα 30 χρόνια ανάπτυξης των νυχιών της, έχει μάθει τον εαυτό της να εκτελεί βασικά όλες τις καθημερινές εργασίες χωρίς να καταστρέφει τους κερατινώδεις θησαυρούς της. Έχει μάθει πώς να γράφει με ασφάλεια, να οδηγεί αυτοκίνητο και να κρατά πράγματα στα χέρια της χωρίς να εμποδίζουν τα νύχια της.

«Τα νύχια διπλώνουν πίσω στο μπράτσο μου», είπε ο Άνταμς.

Παραδόξως, η έμπειρη τεχνικός νυχιών μπόρεσε να διατηρήσει την τέχνη των νυχιών της σε τόσο καλή κατάσταση που μερικά από τα καλλιτεχνικά της σχέδια σχεδόν δεν ξεθωριάζουν με αποτέλεσμα μερικά από τα έργα της να διαρκούν έως και πέντε χρόνια.

Δημοφιλή