Γιατί αυτή η influencer «έστησε» την παρουσία της στο Coachella - Πως τα σκηνοθέτησε όλα

Πόσο αληθινή ήταν η παρουσία της εκεί;
Η Χανά κινηματογράφησε ολόκληρη τη διαδικασία και την δημοσίευσε στο YouTube για να εξηγήσει πώς και γιατί το έκανε όλα.

Το φεστιβάλ Coachella είναι ένα από τα πιο διάσημα που υπάρχουν και είναι αρκετοί οι διάσημοι που θα βρουν χρόνο να παρευρεθούν. Πέρα από αυτούς όμως μια καλή ευκαιρία αποτελεί και για τους διάφορους influencers και youtubers να βγάλουν φωτογραφίες και να προβάλουν το κανάλι τους.

Η Γκάμπι Χάνα, γνωστή influncer και youtber, γέμισε το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από το φεστιβάλ αποκτώντας αρκετούς νέους followers και κερδίζοντας αρκετά σχόλια και likes.

Πόσο αληθινή ήταν όμως η παρουσία της εκεί;

Η Χάνα έστησε ολόκληρο το ταξίδι και επεξεργάστηκε φωτογραφίες για να φαίνεται πως όντως παρευρέθηκε στο φεστιβάλ. Κάθε ημέρα, δημοσίευε φωτογραφίες που έδειχναν πως διέμενε στο Palm Springs και πως παρακολουθούσε τις συναυλίες όπως αυτή του Kanye West.

Και όλα αυτά για να αποδείξει πόσο εύκολο είναι να ξεγελαστείς μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η Χανά κινηματογράφησε ολόκληρη τη διαδικασία και την δημοσίευσε στο YouTube για να εξηγήσει πώς και γιατί το έκανε όλα.

Στο βίντεο μίλησε για τις εβδομάδες προετοιμασίας και τα χιλιάδες δολάρια που ξόδευαν οι άνθρωποι σε ρούχα, μακιγιάζ και διαμονή μόνο και μόνο για μια φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας πως «ήταν φανερό ότι κανείς δεν ήταν εκεί για το φεστιβάλ αυτό καθ′ αυτό».

Γι ’αυτό και αποφάσισε να δείξει πόσο εύκολο είναι να τα στήσεις όλα και γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα όσα βλέπουμε στα social media.

Πηγή: news.com.au

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση