Ζευγάρι κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του μωρού του για να βγάλει χρήματα

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι το μωρό που απεικονίζεται στη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Facebook είναι απλά... μια κούκλα.
facebook

Ένα ζευγάρι από την Πενσιλβανία σκέφτηκαν το «απόλυτο σχέδιο» για να εξαπατήσουν συγγενείς και φίλους και να τους πάρουν όσα πιο πολλά χρήματα διαθέτουν. Τα σατανικά μυαλά τους σκηνοθέτησαν τη γέννηση και τον θάνατο του... ανύπαρκτου μωρού τους. Μέχρι που έγινε αντιληπτό το σχέδιό τους και πλέον βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η Κέισι και ο Τζόφρει Λανγκ «έφεραν στον κόσμο» τον γιο τους στις 3 Ιουλίου, όμως πέθανε πέντε ώρες μετά. Αυτό νόμιζαν τουλάχιστον οι οικείοι τους. Το ζευγάρι άνοιξε λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους. Μόνο που, όπως αποκαλύφθηκε, δεν υπήρχε βρέφος. Επί εννιά μήνες προσποιούνταν ότι περίμεναν παιδί.

Όλα αυτά τα έκαναν εν τέλει για 600 δολάρια, σύμφωνα με τις αρχές, που κατέληξαν ότι στη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Facebook, το μωρό τους είναι απλά... μια κούκλα.

Το ζευγάρι είχε λάβει, ακόμα, πολλά δώρα τον Μάιο από συγγενείς και φίλους στο «baby shower», μια εκδήλωση που γίνεται λίγο πριν το μωρό έρθει στον κόσμο.

Την αποκάλυψη έκανε μια φίλη της Τζέισι όταν δεν πείστηκε από την ιστορία που της είπε το ζευγάρι και επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν επίσημα αρχεία σχετικά με τη γέννηση ή το θάνατο του μωρού.

Φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε χάσει ξανά παιδί το 2015 (μάλλον με τον ίδιο τρόπο).

Η εταιρεία GoFundMe ανέφερε ότι οι δωρεές που έχουν δοθεί στο ζευγάρι, θα επιστραφούν. «Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι ανεκτό στη GoFundMe» αναφέρει εκπρόσωπός της.

Σημειώνεται ότι έλαβαν 15 δωρεές συγκεντρώνοντας το ποσό των 550 δολαρίων.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή