ΔΙΕΘΝΕΣ
16/08/2019 16:26 EEST

Υπόθεση Νόρα Κουοΐριν: Oι γονείς αναζητούν περισσότερες απαντήσεις μετά την εύρεση της σορού της

Το σώμα της Νόρα βρέθηκε δίπλα σε ένα ρέμα την Τρίτη περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το δωμάτιό της.

ASSOCIATED PRESS
H μητέρα της Νόρας. 

Η οικογένεια της έφηβης που εξαφανίστηκε ενώ ήταν σε διακοπές και μερικές ημέρες μετά έγινε γνωστός ο θάνατός της,  ελπίζει να βρει «περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις που την ταλανίζουν για τον μυστηριώδη θάνατό της»

Η Νόρα Κουοΐριν από το Λονδίνο εξαφανίστηκε στις 4 Αυγούστου από το δωμάτιό της, στο δωμάτιο ξενοδοχείου που βρισκόταν με τους γονείς της. Στις 13 Αυγούστου βρέθηκε νεκρή.  Η οικογένειά της  είχε δηλώσει πως η έφηβη ήταν «ιδιαίτερα ευάλωτη» λόγω «μαθησιακών και αναπτυξιακών δυσκολιών». Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει τις συνθήκες γύρω από το θάνατο της 15χρονης.

Το σώμα της Νόρα βρέθηκε δίπλα σε ένα ρέμα την Τρίτη περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το δωμάτιό της. 

ASSOCIATED PRESS

 

Ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι η 15χρονη πέθανε από εσωτερική αιμορραγία που πιθανώς προκλήθηκε από πείνα και άγχος.

Η οικογένειά της είπε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδωσαν «κάποιες απαντήσεις»,  αλλά πέθανε κάτω από «αδιευκρίνιστες συνθήκες». 

«Ακόμη αγωνιζόμαστε να κατανοήσουμε τα γεγονότα των τελευταίων 10 ημερών», συμπλήρωσαν. 

Η οικογένεια της Νορας ευχαρίστησε τις αρχές της Μαλαισίας για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία τους, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη. 

Οι Ιρλανδο-Γάλλοι γονείς της, δήλωσαν πιστεύουν ότι απήχθη, καθώς ήταν αδύνατο για την ίδια να περιπλανηθεί μόνη της. Οι αρχές μέχρι στιγμής το αποκλείουν. 

Οι έρευνες συνεχίζονται. 

 

Πηγή: BBC