ΔΙΕΘΝΕΣ
13/08/2019 12:51 EEST

Υπόθεση Νόρα Κουοΐριν: Βρέθηκε πτώμα κοντά στο σημείο εξαφάνισής της

Η Νόρα, που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, αναζητείται από τις 4 Αυγούστου.

Lim Huey Teng / Reuters

Ένα πτώμα που ταιριάζει στις αναλογίες της 15χρονης Νόρα Κουοΐριν, τουρίστριας από το Λονδίνο, εντόπισαν οι αρχές της Μαλαισίας. Η Νόρα, που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, αναζητείται από τις 4 Αυγούστου.

Περίπου 350 άτομα αναζητούσαν αυτές τις ημέρες τα ίχνη της εξαφανισμένης έφηβης, με αποτέλεσμα να φτάσουν στον εντοπισμό μιας σορού κοντά στον τόπο εξαφάνισής της. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι η σορός ανήκει στο κορίτσι.

Οι αρχές, πάντως, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και η σορός να ανήκει πράγματι στη Νόρα.

Την Δευτέρα οι γονείς της κατέβαλαν το ποσό των 10.000 βρετανικών λιρών (περισσότερα από 9.000 ευρώ), με σκοπό τον ταχύτερο εντοπισμό του παιδιού τους. 

Η Νόρα Κουοΐριν, κόρη ενός ζευγαριού Ιρλανδο-γάλλων που ζουν στο Λονδίνο περισσότερα από 20 χρόνια, εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της σε τουριστικό θέρετρο κοντά στην περιοχή Seremban.

Ο πατέρας της διαπίστωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής ότι η Nόρα, που είναι παιδί με αναπηρία, έλειπε από την κρεβατοκάμαρά της, ενώ το παράθυρό της ήταν ανοιχτό.

Πηγή: BBC