Ζητείται «ξυπόλητος» υπάλληλος βιβλιοπωλείου σε πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Το θέρετρο περιγράφει τη θέση ως «η τέλεια κενή θέση για ένα βιβλιόφιλο και λάτρη έρημου νησιού: πώληση βιβλίων ξυπόλητος, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου»
Από την ανάρτηση του barefootbookseller
Instagram
Από την ανάρτηση του barefootbookseller

Ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες ψάχνει να προσλάβει κάποιον για να λειτουργεί το επιτόπιο βιβλιοπωλείο του για έξι μήνες.

Το Soneva Fushi είναι ένα θέρετρο οικολογικής ευαισθησίας που βρίσκεται στο Baa Atoll UNESCO Biosphere Reserve στις Μαλδίβες.

Αφού έκλεισε λόγω πανδημίας του κορονoϊού, το θέρετρο άνοιξε εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου με μια σειρά μέτρων υγείας και ασφάλειας, όπως η απαίτηση να φοριούνται μάσκες σε δημόσιους χώρους.

Το Soneva Fushi ξεκινά το πρόγραμμα Barefoot Bookseller (Ξυπόλητος Βιβλιοπώλης), το οποίο προσλαμβάνει μανιώδεις αναγνώστες για να εργαστούν στο βιβλιοπωλείο της του. Το θέρετρο ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας στο Instagram, Barefoot Bookseller, ότι έχει ανοίξει αιτήσεις για την θέση.

«Θέλετε να ξεφύγετε από όλα για να πουλήσετε βιβλία σε ένα έρημο νησί στις Μαλδίβες; Είστε παθιασμένοι με την ανάγνωση, είστε εξαιρετικοί επικοινωνιακά κι αγαπάτε το γράψιμο;», γράφει η λεζάντα του θερέτρου στο Ιnstagram. «Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε θα ήσασταν τέλειοι για το Barefoot Bookseller 2020».

Η Soneva Fushi συνεργάστηκε με την Ultimate Library που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ανοίξει το πρώτο βιβλιοπωλείο των Μαλδίβες το 2018. Το έτος αυτό, το θέρετρο προσέλαβε τον πρώτο του «ξυπόλητο βιβλιοπώλη» για να διευθύνει το κατάστημα και προσέλαβε νέους για τη θέση αυτή.

Το θέρετρο περιγράφει τη θέση ως «η τέλεια κενή θέση για ένα βιβλιόφιλο και λάτρη έρημου νησιού: πώληση βιβλίων ξυπόλητος, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου» στην ηλεκτρονική του εφαρμογή.

Ο πωλητής βιβλίων δεν θα λειτουργεί μόνο το βιβλιοπωλείο του θέρετρου, αλλά θα έχει επίσης ευκαιρίες να φιλοξενήσει εργαστήρια δημιουργικής γραφής και καθηγητές - προσκεκλημένους.

Επιπλέον, ο υπάλληλος θα έχει στην ευθύνη του να τρέχει το Instagram του Barefoot Bookseller, να αναρτά blog posts και newsletters.

ΠΗΓΗ: Insider

Προτείνετε μια διόρθωση