ΔΙΕΘΝΕΣ
07/06/2019 13:39 EEST | Updated 07/06/2019 13:43 EEST

Ζήτησαν από αεροσυνοδό να φιληθεί με την φίλη της και όταν αρνήθηκε τις πλάκωσαν στο ξύλο

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να αιμορραγώ παντού»

Facebook
Melania Geymonat (front) and her date Chris in the aftermath of the attack

Μια αεροσυνοδός της Ryanair και το ραντεβού της, βίωσαν το χειρότερο βράδυ όταν μια ομάδα από άγνωστους άνδρες τις έκλεψε και τις χτύπησε επειδή αρνήθηκαν να φιληθούν μπροστά τους.

Η Μελάνια Γκέιμονατ, 28 και η Κρις, είχαν βγει ραντεβού την Πέμπτη στις 30 Μαΐου και όταν βρίσκονταν στο λεωφορείο, τέσσερις άνδρες τις είδαν να φιλιούνται.

 Όπως έγραψε η ίδια στο Facebook: «Όταν μας είδαν να φιλιόμαστε, μας στοχοποίησαν και άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν χούλιγκανς. Απαίτησαν να φιληθούμε μπροστά τους για την διασκέδασή τους και μας αποκάλεσαν λεσβίες».

Twitter

«Δεν θυμάμαι όλα όσα συνέβησαν αλλά η λέξη «ψαλίδι» μου έχει κολλήσει στο μυαλό.  Ήταν μόνο αυτοί και εμείς εκεί. Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσω τα πράγματα, άρχισα να αστειεύομαι. Νόμιζα ότι αυτό θα τους έκανε να φύγουν»

«Η Κρις, προσποιήθηκε μάλιστα ότι ήταν άρρωστη αλλά συνέχισαν να μας παρενοχλούν. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι η Κρις βρισκόταν ανάμεσά τους και τσακωνόταν μαζί τους».

«Αμέσως σηκώθηκα και πήγα εκεί μόνο για να βρω το πρόσωπο της μέσα στα αίματα και τρεις από αυτούς να την δέρνουν. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να χτυπούν και εμένα. Ξαφνικά το λεωφορείο σταμάτησε, έφτασε η αστυνομία και εγώ αιμορραγούσα παντού. Είχαν κλέψει και τα πράγματά μας».

Facebook
Geymonat was treated in hospital for facial injuries 

«Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι η βία έχει γίνει ένα κοινό πράγμα, ότι μερικές φορές είναι απαραίτητο να βλέπεις μια γυναίκα να αιμορραγεί για να αντιδράσεις. Κουράστηκα να αντιμετωπίζομαι ως σεξουαλικό αντικείμενο».

Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενώ ο δήμαρχος του Λονδίνου, Καν, έκανε έκκληση για μάρτυρες και χαρακτήρισε την επίθεση «αηδιαστική και μισογυνιστική».

 

*Το κείμενο μεταφράστηκε από την Βρετανική HuffPost