Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, η οποία είχε χάσει τη ζωή της την 1η Απριλίου 2024, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ανέβαλε τη διαδικασία για την Τετάρτη 2 Ιουλίου, εξαιτίας της απουσίας ενός ενόρκου που ασθένησε και πρέπει να αντικατασταθεί.
Η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστη από συγγενείς, φίλους και υποστηρικτές της οικογένειας Γρίβα, με τον πόνο και την αγανάκτηση να είναι διάχυτα.
Όταν ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στην αίθουσα, η ένταση κορυφώθηκε. Ο πατέρας της Κυριακής ξέσπασε με οργή, απευθυνόμενος προς εκείνον:
«Καλώς τον! Καμία αυτοκτονία; Τίποτα; Καμία μνήμη επιλεκτική; Τίποτα;» Ο κατηγορούμενος παρέμεινε σιωπηλός, σκυφτός, χωρίς να αντιδράσει.
Με τη συναισθηματική φόρτιση να κορυφώνεται, ο πατέρας επανήλθε με ακόμη πιο έντονη φωνή:
«Από μόνος του έπρεπε να εξαφανιστεί… Για ζήτα μου συγγνώμη, ρε! Για ζήτα μου συγγνώμη! Είχες το δικαίωμα να το κάνεις, σου το δώσανε».
Παρά την ένταση, η κατάσταση εξομαλύνθηκε χάρη στις παρεμβάσεις αστυνομικών και παρευρισκομένων, που κάλεσαν σε ψυχραιμία. Η διαδικασία διακόπηκε προσωρινά, με την οικογένεια της Κυριακής να συνεχίζει να διεκδικεί απαντήσεις και δικαίωση.