Ανακύκλωση

Η ανακύκλωση ονομάζεται «οριζόντια», επειδή οι ανακυκλωμένες πάνες παράγονται επίσης από πάνες οι οποίες ανακυκλώθηκαν.
H πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που αποκτά το διεθνές πιστοποιητικό WEEELABEX για την επεξεργασία Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, μετά το τέλος του κύκλου ζωής τους.
Τη σημασία της ανακύκλωσης ως αναπόσπαστου πυλώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ανέδειξαν στελέχη της ΤΕΧΑΝ μαζί με τον Πύρρο Δήμα και την Βούλα Ζυγούρη.
Ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε στα 12,5 δισ. ευρώ το 2022 σε παγκόσμιο επίπεδο και στα 49 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα την ίδια περίοδο.
Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό στο κοινό και θα διεξαχθεί την εβδομάδα από 30 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2023.
O κ. Bασίλης Τσανός, Key Account Director South Europe της Tetra Pak, με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων εμπορικής δραστηριότητας της εταιρίας στην Ελλάδα, περιγράφει στη HuffPost μία συναρπαστική συνάντηση, ανάμεσα στο επιχειρείν και το περιβάλλον με όχημα τις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak.
Ο κεραυνός προκάλεσε την ανάφλεξη του βιοαερίου μέσα στη δεξαμενή του χωνευτηρίου και τη δημιουργία μιας τεράστιας έκλαμψης.
Γιατί απέτυχε το πείραμα παρότι επένδυσε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας- Ποιο είναι το επόμενο βήμα.
Στον Απολογισμό Βιωσιμότητας 2023 της Tetra Pak, παρουσιάζονται τα ετήσια αποτελέσματα της στρατηγικής βιωσιμότητας της εταιρείας