erodeio

Ko.yaa.nis.qatsi στη γλώσσα των ιθαγενών Χόπι, σημαίνει τρελή ζωή, ζωή σε αναταραχή, ζωή που διαλύεται, μία κατάσταση που απαιτεί άλλο τρόπο ζωής, ζωή εκτός ισορροπίας, σε ηθική πτώση, χάος.
4.500 θεατές στο Ηρώδειο. Το εξαιρετικά απαιτητικό ρεπερτόριο που ερμήνευσε η ντίβα στις τρεις ιστορικές εμφανίσεις της το 1944 και το 1957.
Στις 28 και 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο, με 110 ερμηνευτές και μουσικούς επί σκηνής. Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν.
Οι σταθμοί της περιοδείας στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Μ. Πασχαλίδης, Γ. Κότσιρας, Κ. Τριανταφυλλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ιωάννα Φόρτη, Αγγελική Τουμπανάκη. Αλλά και Maria del Mar Bonet, Σταμάτης Κραουνάκης. Παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Τέσσερις διακεκριμένες υψίφωνοι θα ερμηνεύσουν τις άριες που η ντίβα σημάδεψε με την ερμηνεία της στις ιστορικές εμφανίσεις της στο Ηρώδειο το 1944 και το 1957.
Την Gülseven Medar από την Τουρκία, την Ana Alcaide από την Ισπανία, τη Mor Karbasi από το Ισραήλ, τη Mira Wagih από την Αίγυπτο και τη Souad Massi από την Αλγερία.
Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21.00, Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Πού και πότε θα γίνει η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων.
Για μία συναυλία με τη τζαζ μπάντα του στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας του ως μουσικός.
«Αν χορέψετε από μέσα σας, εμένα μου φτάνει», σχολίασε για το γεγονός ότι στο Ηρώδειο οι θεατές είναι καθισμένοι. Τι είπε για τη σχέση ελληνικής και βραζιλιάνικης κουλτούρας.