foties

"Πίσω από τους αριθμούς βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι, πυροσβέστες, δασοκομάντος, πιλότοι...δίνουν καθημερινές μάχες προστατεύοντας ζωές και περιουσίες" αναφέρει η ανάρτησή στο Χ.
Σε αγροτικές εκτάσεις στην περιοχή Αμπελώνας του Δήμου Λάρισας, από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση, σύμφωνα με την δικογραφία, από τις 10 Ιουνίου έως σήμερα.
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο
Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών που επλήγησαν σε Αχαΐα και Ηλεία
Σε εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται μια γιγάντια πυρκαγιά να φωτίζει τον ουρανό και μεγάλα σύννεφα καπνού.
Κλειστά τα πάρκα, απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλση και δάση. Σε κατάσταση συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) η Περιφέρεια και πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία 4) άλλες πέντε.
Βάρης - Κορωπίου, Αγία Λάρισα, Βόλβη Θεσσαλονίκης, Ερμιονίδα Αργολίδος, Άγιος Γεώργιος Πρέβεζας, Αλμυρός Βόλου, Μόρια Μυτιλήνης τα ενεργά μέτωπο ανά την επικράτεια.
«Η πρόωρη έναρξη των καυσώνων, σε συνδυασμό με τον άνυδρο χειμώνα, μας φέρνουν αντιμέτωπους με μία εξαιρετικά δύσκολη αντιπυρική περίοδο»
«Στο μέτρο του δυνατού έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να μας βρει το καλοκαίρι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένους»
Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε σειρά περιστατικών.