koeva

Έχει ύψος μόλις 35 εκατοστά). Όμως, αυτό το μικρό ξύλινο άγαλμα, σε ένα ναό στην ανατολική Κούβα, είναι από τις πιο σεβαστές εικόνες για την Καθολική Εκκλησία.
Ο Βίκτορ Μανουέλ Ρότσα, 73 ετών, ήταν πρεσβευτής στη Βολιβία από το 2000 έως το 2002 και μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου από το 1994 έως το 1995.
Η μοναδική του συνήθεια περιλαμβάνει την υποβολή του σώματός του στο ανελέητο σφυροκόπημα με ένα μεταλλικό σφυρί, 1.000 φορές την ημέρα.
Στους G77+ Κίνα εκροσωπούνται πάνω από 100 χώρες, που αποτελούην το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ο Φιντέλ Κάστρο διέταξε την κατασκευή του πάρκου Coppelia λίγο μετά την επιτυχία της κομμουνιστικής επανάστασης.
Η διαρροή της υποτιθέμενης συμφωνίας μεταξύ Πεκίνου και Αβάνας κινδυνεύει επομένως να προκαλέσει νέες αναταράξεις στις σινο-αμερικανικές σχέσεις.
Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες είχαν αναστείλει τις πτήσεις τους προς Κούβα, Μεξικό και Δομινικανή Δημοκρατία τέσσερις ημέρες μετά την εισβολή. στην Ουκρανία
Οι Σοβιετικοί είχαν εγκαταστήσει κατασκοπευτική βάση στην Κούβα τη δεκαετία του 1960 την οποία έκλεισε ο Πούτιν στις αρχές του 2000.
Για να καταφέρουν να φτάσουντ πληρώνουν ένα υπέρογκο ποσό που μπορεί να ξεπερνά και τις 5.000 ευρώ και ταξιδεύουν για ημέρες αεροπορικώς, οδικώς και πεζοί.