livee

«Η συνολική πτώση των ροών από τον Ανατολικό Μεσογειακό Διάδρομο από την Τουρκία, ξεπερνάει το 75% σε σχέση με τα υψηλά του Σεπτεμβρίου».
Η Ελλάδα υπογραμμίζει πως η εν λόγω υπουργική απόφαση της Λιβύης δεν προκαταλαμβάνει ούτε θα προκαταλάβει τυχόν δικαιώματα της Ελλάδας που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο.
Σχετικά με την πρoκλητική ενέργεια της Λιβύης για επέκταση των χωρικών της υδάτων νοτίως της Κρήτης στα 12 ν. μ. και της θαλάσσιας συνορεύουσας ζώνης στα 24 ν.μ.
Ο ΔΟΜ αναφέρει πως διασωθήκαν 25 που υποστηρίζουν ότι στο σκάφος επέβαιναν 86 αλλά όλοι οι άλλοι αγνοούνται. Αναφορές πως δεν επετράπη σε σκάφος ΜΚΟ να βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης.
Ο πρώην Πρόεδρος κατηγορείται για δόλιους ελιγμούς ώστε να απαλλάγει από υποψίες για λιβυκή χρηματοδότηση κατά την προεκλογική του εκστρατείας το 2007.
Η πόλη της Κυρήνης ιδρύθηκε το 631 π.Χ. από τους Ελληνες και γνώρισε το απόγειο της ακμής της τον τέταρτο αιώνα π.Χ.
Το τοπικό δίκτυο υδροδότησης έχει μολυνθεί, για κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών ανησυχούν διεθνείς οργανώσεις.
Είτε το θέλουμε είτε όχι, η προώθηση των εθνικών στόχων έχει κόστος και ρίσκα. Η Ελλάδα πρέπει αύριο (σήμερα) να επιστρέψει ξανά στη Λιβύη.
Διερευνώνται οι συνθήκες του τροχαίου που κόστισε τη ζωή σε πέντε Έλληνες. Κανένα στοιχείο για επίθεση κατά της ελληνικής αποστολής. Οι κανόνες που ισχύουν για όλους στη Λιβύη.
Θα εξεταστούν τυχόν αξιόποινες πράξεις και ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή και αμέλεια για την τραγωδία.