M;ati

"Οι εθνικές τραγωδίες να μην γίνονται κομματικά εργαλεία", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός - "Η αποχή από τις ευρωεκλογές θα είναι ήττα για όλους και η επιλογή στα άκρα ανοίγει Κερκόπορτα".
Παρέμβαση Κλάπα και σφοδρές αντιδράσεις για τη δικαστική απόφαση
Οι συγγενείς των θυμάτων θεωρούν πως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, εκφράζοντας οργή και αγανάκτηση, ενώ ετοιμάζονται να ασκήσουν έφεση.
Σε δυο μήνες συμπληρώνονται 6 χρόνια από την ημέρα που η πύρινη λαίλαπα στο Μάτι στέρησε τη ζωή σε 104 ανθρώπους και στα 8 έτη παραγράφονται όλες οι πλημμεληματικές κατηγορίες εάν οι καταδίκες δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες.
Ο άνδρας στο άκουσμα της απόφασης που δίνει τη δυνατότητα στους ενόχους να εξαγοράσουν τις ποινές τους πέταξε το έδρανο και συνελήφθη.
Υπήρξα ο κύριος στόχος από τους πολιτικούς μου αντιπάλους σε μία τεραστίων διαστάσεων εθνική τραγωδία, οι οποίοι επιχείρησαν την πολιτική, ηθική και φυσική μου εξόντωση
Η απόφαση έγινε δεκτή με φωνές, χειροκροτήματα ειρωνίας και απειλές επεισιοδίων από κάτοικους και συγγενείς των θυμάτων.
Το δικαστήριο ακολούθησε κατά γράμμα την εισαγγελική πρόταση.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει σήμερα το πρωί την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους,
Λίγες ώρες πριν την δικαστική απόφαση για την τραγωδία, η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Καρύδα μας φέρνει αντιμέτωπους με τη συνείδησή μας