Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το απόγευμα της Παρασκευής (1/8) η 12χρονη, η οποία νωρίτερα είχε παρασυρθεί με φουσκωτή λέμβο στη θαλάσσια περιοχή του Ίμερου Ροδόπης.
Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή και συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης που είχε οργανωθεί.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικης αναζωογόνησης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι συνεχείς , στο δωδεκαχρονο κοριτσακι, που ξέφυγε με το το φουσκωτό του στην θάλασσα του Ίμερου Ροδοπης, το απόγευμα της Παρασκευής.
Αμέσως μόλις βρέθηκε στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στη Μαρώνεια, στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν οι προσπάθειες ΚΑΡΠΑ και συνεχίζονται και στην μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.