ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/12/2014 13:04 EET | Updated 09/12/2014 13:05 EET

Την παραίτηση Κουκουλόπουλου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το υποτιθέμενο δείπνο των τριών

Eurokinissi

Να ζητήσει την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Κουκουλόπουλου ζητεί από τον πρωθυπουργό,, Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντόνης, ο οποίος καταλογίζει στον κ. Κουκουλόπουλο «ακραία ψέματα και χυδαίες συκοφαντίες κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του προϋπολογισμού στην Βουλή υποστήριξε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από συνάντηση του κ. Αλέξη Τσίπρα με τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση σε πριβέ κλαμπ στο Κολωνάκι -κάτι που έχει διαψευστεί κατηγορηματικά.

Ενδεικτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, έχει επισημάνει στη HuffPost Greece, ότι «το ψέμα δείχνει το ήθος αυτού που το λέει» ενώ στις 24 Νοεμβρίου, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου είχε τονίσει αποκλειστικά, επίσης στη HuffPost Greece, ότι: «Δεν έχω πάει ποτέ στο Salon de Bricolage. Ο δε γιος μου, που αναφέρεται πως ήταν παρών στη συνάντηση, ήταν και παραμένει στις ΗΠΑ όπου κάνει το PhD του». Χθες, Δευτέρα διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Κουκουλόπουλου και η κ. Μαριάννα Λάτση.

«Ο κ. Κουκουλόπουλος είχε το θράσος να επικαλεστεί συνάντηση που είχε δήθεν ο πρόεδρος με οικονομικούς παράγοντες και μάλιστα είπε ότι θα φέρει φωτογραφίες», είπε ο κ. Κοντόνης. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Είναι ακόμα υπουργός ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ένας ταπεινός συκοφάντης και γελοιοποιείται στο πανελλήνιο» και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να ζητήσει την παραίτησή του».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επίσης «υπεύθυνη τοποθέτηση από την κυβέρνηση», καθώς όπως είπε «Δεν είναι πρόβλημα του κ. Κουκουλόπουλου, αλλά είναι της κυβέρνησης και πρέπει να απαντήσει για αυτή την άθλια συκοφαντική και προσβλητική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σημείωσε πως «όταν προσβάλλεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ».