Γεννήματα φαντασίας τα σενάρια περί συνάντησης Τσίπρα, Αγγελοπούλου και Λάτση

Γεννήματα φαντασίας τα σενάρια περί συνάντησης Τσίπρα, Αγγελοπούλου και Λάτση
sooc

Καμία βάση δεν έχουν τα σενάρια περί συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννας Λάτση, όπως είχε γράψει από τις 24 Νοεμβρίου η HuffPost Greece. Εν μέσω κρίσιμων συζητήσεων στη Βουλή και σημαντικών εξελίξεων για τον τόπο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, επαναλαμβάνει την είδηση που είχε από καιρού διαψευσθεί και από τις τρεις πλευρές, κατηγορηματικά.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, επισημαίνει στη HuffPost Greece, ότι «το ψέμα δείχνει το ήθος αυτού που το λέει». Στις 24 Νοεμβρίου, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε τονίσει αποκλειστικά στη HuffPost Greece ότι: «Δεν έχω πάει ποτέ στο Salon de Bricolage. Ο δε γιος μου, που αναφέρεται πως ήταν παρών στη συνάντηση, ήταν και παραμένει στις ΗΠΑ όπου κάνει το PhD του».

Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις πλευρές έχουν διαψεύσει από την πρώτη στιγμή πως υπήρξε η εν λόγω συνάντηση αποδίδοντας το σχετικό δημοσίευμα σε "κλικ-o-θηρικά" κίνητρα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το θέμα τόνιζε: «Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία».

Δημοφιλή