Μαριάννα Λάτση: «Ο κ. Κουκουλόπουλος είναι υπόλογος των λόγων και των πράξεων του»
eurokinissi

Κατηγορηματικά διαψεύδει η κα Μαριάννα Λάτση, τους ισχυρισμούς του βουλευτή κ. Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος από το κοινοβουλευτικό βήμα, υποστήριξε χωρίς βέβαια να παραθέσει στοιχεία, ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό από συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα με τις κυρίες Λάτση και Αγγελοπούλου.

'Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της: «Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Αναλυτικά, η κα. Μαριάννα Ι. Λάτση έκανε, την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα σενάρια είχαν δημοσιευτεί πριν από λίγες ημέρες και σε ιστοσελίδα που διαψεύστηκαν από τη πρώτη στιγμή, προφορικά από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και γραπτώς με ανακοίνωση του κόμματος.

Την φανταστική συνάντηση είχαν διαψεύσει και τότε οι κυρίες Λάτση και Αγγελοπούλου στη HuffPost Greece.

Δημοφιλή