Σκοπιανοί λένε τη Ντόροθι Κινγκ "Ελληνίδα πόρνη".Πως απαντά μέσω twitter

Σκοπιανοί λένε τη Ντόροθι Κινγκ "Ελληνίδα πόρνη".Πως απαντά μέσω twitter
archive

Οι Σκοπιανοί αποκάλεσαν "Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια" την Αμερικανίδα αρχαιολόγο Ντόροθι Κινγκ.

Αυτή δεν άφησε αναπάντητες τις απειλές και "Ξέσπασε" στο Twitter. «Σοβαρά τώρα; Μου στέλνουν απειλές επειδή είμαι μια "Ελληνίδα πόρνη" που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια".

"Θα προτιμούσα να είμαι μια Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή... Νομίζω θα ήταν πιο διασκεδαστικό», έγραψε και συνέχισε αναφέροντας ότι τις τελευταίες ημέρες έχει μπλοκάρει από το Twitter αρκετούς Σκοπιανούς, οι οποίοι της επιτίθενται για τα όσα υποστηρίζει και κυρίως, για την στήριξή της στην ελληνική πλευρά.

"Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για να κάνουν κάτι πιο παραγωγικό", πρόσθεσε, σχολιάζοντας με ύφος ειρωνικό τα όσα πολλοί πολίτες των Σκοπίων της καταλογίζουν.

Η γνωστή σε όλο τον κόσμο αρχαιολόγο είχε δηλώσει παλιότερα πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχαν το όνομα Μακεδονία.

Μάλιστα, είχε διευκρινίσει τότε ότι την περιοχή των Σκοπίων την είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως όμως είχε κατακτήσει και τις περιοχές του Ιράν και του Αφγανιστάν, αλλά καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μακεδονία.

Δημοφιλή