ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/01/2015 04:42 EET | Updated 28/01/2015 04:42 EET

Λαφαζάνης: Σταματάμε την ιδιωτικοποίηση σε ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ

Anadolu Agency via Getty Images
ATHENS, GREECE - JANUARY 27: Newly appointed Greek Production Reconstruction, Environment and Energy Minister Panayotis Lafazanis attends the civil oath ceremony at the Presidential Palace in Athens, Greece on January 27, 2015. (Photo by Ayhan Mehmet/Anadolu Agency/Getty Images)

Κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, αλλά και την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ θα σταματήσει η νέα κυβέρνηση, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ρεύμα πιο φθηνό για να τονώσουμε την ανταγωνιστικότητα, και να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά» πρόσθεσε. 

«Η κεντρική άποψη της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις που έχουν να κάνουν με τις υποδομές που εξυπηρετούν την ανάπτυξη της χώρας, τόνισε από την πλευρά του ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων των περιφερειακών αεροδρομίων, προσθέτοντας ότι αυτά θα τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις.