Breaking Bad: Ο Vince Gilligan προειδοποιεί τους φαν να σταματήσουν να πετούν πίτσες στη στέγη του Walter White

Breaking Bad: Ο Vince Gilligan προειδοποιεί τους φαν να σταματήσουν να πετούν πίτσες στη στέγη του Walter White

Ο Vince Gilligan εκδήλωσε μια αυστηρή προειδοποίηση προς τους φανατικούς οπαδούς του Breaking Bad που επισκέπτονται το σπίτι του Walter White στο Albuquerque του New Mexico, στο οποίο πλέον ζουν κανονικοί άνθρωποι.

Κατά τη διάρκεια του podcast που έγινε για την προώθηση του "Better Call Saul" την περασμένη Τρίτη, ο δίασημος δημιουργός σταμάτησε για λίγο τον σχολιασμό του τελευταίου επεισοδίου της σειράς για να απευθύνει μία παράκληση στους φαν του Breaking Bad.

Το ζευγάρι που κατοικεί στο πρώην σπίτι του Walter White, δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους φαν που περνούν από εκεί και φωτογραφίζουν την κατοικία. Τον τελευταίο καιρό, όμως, οι επισκέπτες προσπαθούν να αναβιώσουν την «σκηνή με την πίτσα», πετώντας πίτσες και πίτες που φέρνουν οι ίδιοι στην σκεπή του ξένου σπιτιού.

"Τελευταία η ίδια μας λέει πως διάφοροι τριγυρίζουν στην περιουσία της και είναι αγενείς απέναντί της... και πετούν πίτσες στην σκεπή της και τέτοια πράγματα" είπε ο Gilligan, συνεχίζοντας "Ακούστε, δεν υπάρχει τίποτα πρωτότυπο ή αστείο ή κούλ στο να πετάς πίτσα στην σκεπή αυτής της κυρίας. Απλά δεν είναι αστείο, έχει γίνει στο παρελθόν, δεν είστε οι πρώτοι (που το κάνατε)."

Δημοφιλή