Η Sofia Vergara λέει μόνο αλήθειες στο Vanity Fair -όπως κάνει πάντα δηλαδή

Η Sofia Vergara λέει μόνο αλήθειες στο Vanity Fair -όπως κάνει πάντα δηλαδή

Στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair το εξώφυλλο καταλαμβάνει μία από τις πλέον ποθητές γυναίκες του Hollywood, αλλά και μία από τις πιο αυθεντικά αστείες.

Η Sofia Vergara φωτογραφίζεται από την «ειδικό» Annie Leibovitz και δίνει μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην συνεργάτιδα του περιοδικού, Lili Anolik, όπου μιλά για τον ρόλο που έδωσε νέα πνοή στην καριέρα της, την απολαυστική «Gloria» του «Modern Family», για τις νέες της δουλειές στον κινηματογράφο, για τις διάσημες καμπύλες της και την χαρακτηριστική προφορά της, αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της Joe Manganiello, ο οποίος όπως λέει ήταν «υπερβολικά όμορφος» για αυτήν.

«Την μέρα που εξέδωσα το δελτίο τύπου (για τη διάλυση του αρραβώνα της με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb) ο Joe επικοινώνησε αμέσως με τον Jesse Tyler Ferguson (τον «Mitchell» του Modern Family) και του είπε “Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ πες της πως θέλω τον αριθμό της”. Και λέω του Jesse, όχι, είναι υπερβολικά όμορφος» λέει η Vergara στην Anolik, συνεχίζοντας «Έπειτα από δυο μέρες με τον Jesse να προσπαθεί να με πείσει, λέω, OK, δώστου τον αριθμό μου. Σκεφτόμουν πως, εγώ είμαι στην Νέα Ορλεάνη για γυρίσματα, αυτός είναι στο L.A. Δεν θα γίνει τίποτα. Αλλά ξεκινήσαμε να μιλάμε πολύ και μετά ήρθε στην Νέα Ορλεάνη. Από τότε είμαστε αχώριστοι. Δεν υπάρχει τίποτα που θα άλλαζα επάνω του, εκτός από το γεγονός πως είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου (η Sofia είναι 42, ενώ ο Joe 38)».

Μιλώντας για την μετάβασή της από τον ισπανόφωνο κόσμο της showbiz στο Hollywood και την παγκόσμια φήμη, η Vergara είπε πως αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό που πολλοί μάνατζερ θεωρούσαν αδυναμία, σε όπλο: «Προσέλαβα έναν δάσκαλο ορθοφωνίας και πρέπει να δουλεύεις πολύ σκληρά. Είναι εξουθενωτικό. Επίσης, είναι βαρετό. Και ξέρεις, έχω κακή ακοή. Είμαι σε αυτή τη χώρα εδώ και 20κάτι χρόνια και ακόμα ακούγομαι έτσι... Πήγαινα σε οντισιόν και το μόνο πράγμα στο οποίο επικεντρωνόμουν ήταν η θέση της γλώσσας μου. Δεν υποκρινόμουν. Και τότε σκέφτηκα, α δεν μπορώ να βρω δουλειά με την προφορά μου, αυτή δεν είναι δουλειά για μένα».

Σχετικά με την εικόνα της και το γεγονός πως ο κόσμος της βλέπει ως σύμβολο του σεξ, η Λατίνα ηθοποιός μίλησε, όπως πάντα, έξω από τα δόντια: «Μερικές φορές διαβάζεις στον Τύπο πράγματα όπως, α, η Sofia φορά ξανά τον ίδιο τύπο φορέματος. Και θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς και να τους πω, Τι σκ@τ@ θέλετε να φορέσω; Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος που επιλέγω συγκεκριμένα αυτό». Φυσικά, στα πλαίσια αυτής της κουβέντας, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στο στήθος της.

«Τα βυζιά μου είναι τεράστια (αναπαριστά το τεράστιο στήθος με τα χέρια της). Όλη μου τη ζωή το να αγοράζω σουτιέν ήταν ένας εφιάλτης. Όταν μετακόμισα στο L.A. συνήθιζα να βρίσκω μαγαζιά όπως το Frederick's στο Hollywood που έφτιαχναν σουτιέν για στρίπερ. Πίστεψέ με, μακάρι να είχα ψεύτικα βυζιά. Ξαπλώνω και απλώνονται μέχρι κάτω, μέχρι εδώ (κάνει άλλη μια αναπαράσταση με τα χέρια). Δεν είναι διασκεδαστικό».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Sofia Vergara στο τεύχος Μαΐου του Vanity Fair που κυκλοφορεί ήδη σε ψηφιακή μορφή για tablet.

Δημοφιλή