ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/04/2015 04:24 EEST | Updated 15/04/2015 04:24 EEST

Προσέλαβε στριπτιζέζ για να χορέψουν στην κηδεία του άντρα της

Όταν κάποιος σκέφτεται συνήθως «κηδεία», στο μυαλό του έρχονται κλάματα, θλίψη και άλλα παρεμφερή. Ωστόσο, κάποιες κηδείες είναι...διαφορετικές από τις άλλες, και χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της κηδείας ενός άνδρα της Ταϊβάν (Ταϊπέι), όπου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλείται την The People's Daily Online, η σύζυγος του εκλιπόντος...προσέλαβε στριπτιζέζ για να χορέψουν στην κηδεία του.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι εξωτικές χορεύτριες επέδειξαν αξιοσημείωτες επιδόσεις, για τις οποίες θα μπορούσε να ειπωθεί ότι...«ανασταίνουν και πεθαμένους», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους.

Ο λόγος για αυτή την ιδιαίτερη επιλογή από πλευράς της χήρας ήταν το ότι, όπως εξήγησε η ίδια, γνώριζε ότι ο εκλιπών ανέκαθεν ήταν...μεγάλος θαυμαστής του ωραίου φύλου, και ως εκ τούτου ήθελε στην κηδεία του να του κάνει ένα «δώρο» που ο ίδιος θα εκτιμούσε.

Σημειώνεται ότι στην Ταϊβάν άρχισε να δημιουργείται «παράδοση» με χορεύτριες σε κηδείες κατά τη δεκαετία του 1980, και εκτιμάται ότι συνδέεται με την τοπική μαφία, η οποία είχε πάρει τον έλεγχο της...βιομηχανίας τελετών, και σε αυτό το πλαίσιο είχε αρχίσει να προσφέρει στριπτιζέζ και ερωτικούς χορούς σε τιμή ευκαιρίας. Βάσει της ταϊβανέζικης κουλτούρας, όσο πιο πολλοί εμφανίζονται στην κηδεία, τόσο μεγαλύτερη η τιμή για τον νεκρό.