ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/12/2015 06:35 EET | Updated 03/12/2015 06:49 EET

«Θύελλα» στο Facebook με την επίθεση Κρανιδιώτη στον σύντροφο του Χατζησάββα με χυδαίους χαρακτηρισμούς

sooc

Προκαλεί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο Φαϋλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook και με αφορμή την αντίδραση του συντρόφου του εκλιπόντος ηθοποιού, Μηνά Χατζησάββα. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο χαρακτηρίζοντας τον «αξύριστη χήρα», υποστηρίζει εμμέσως πως η στάση του συντρόφου του ηθοποιού δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη με τις επιλογές που είχε κάνει ο Μ.Χατζησάββας ενώ μετά την αρχική ανάρτηση ακολούθησαν και άλλες με αναφορές στους ομοφυλόφιλους, τη σχέση τους με την Αριστερά και τοποθετείται περί «πολιτικής ορθότητας».

Στην πρώτη ανάρτηση ο Φ.Κρανιδιώτης αναφέρει: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Και οι αναρτήσεις που ακολούθησαν:

Όποτε πετυχαινετε την πολιτική ορθότητα, να μην ξεχνάτε ποτέ να σκουπισετε τα παπούτσια σας πάνω στα μούτρα της.Κάνεις ...

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Himmel Gott, επληροφορηθην πως αγανάκτησε και με έβρισε ο Αντύπας Καρίπογλου. Ενα gay φιλελεφτ κολιμπρί αυτοκτόνησε μέσα σε μια κούπα εσπρέσσο φρέντο ντεκαφεϊνε με στέβια (και κανέλλα).

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Μαζί με τους φιλελεφτ, τα οργισμένα φρικια, κάτι ποταμίσια μπακακακια, ρεταλια του Μάνου κλπ, συνασπίζονται σε "πολιτικά...

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015
Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post