ΔΙΕΘΝΕΣ
20/01/2016 06:45 EET | Updated 20/01/2016 06:48 EET

Η Σάρα Πέιλιν στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ

ASSOCIATED PRESS
Former Alaska Gov. Sarah Palin, left, endorses Republican presidential candidate Donald Trump during a rally at the Iowa State University, Tuesday, Jan. 19, 2016, in Ames, Iowa. (AP Photo/Mary Altaffer)

Τον πλέον αμφιλεγόμενο υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2016, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι στηρίζει η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία του κόμματος, Σάρα Πέιλιν.

Η Πέιλιν, η οποία έχει χαρακτηριστεί πολλάκις λαϊκίστρια, ρώτησε το κοινό εάν είναι έτοιμο να στηρίξει τον Τραμπ, σε συγκέντρωση στην Αϊόβα. Παρά την απόσυρσή της από την ενεργό πολιτική χάριν μιας καριέρας στον χώρο των ΜΜΕ, παραμένει μια φωνή που ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στον συντηρητικό χώρο.

Όπως είπε, ανακοινώνοντας επίσημα τη στήριξή της, ο Τραμπ είναι κάποιος έτοιμος να αφήσει τα αμερικανικά στρατεύματα να «κλωτσήσουν το ISIS στον πισινό».

«Είμαστε έτοιμοι για αλλαγή» είπε επίσης στη συγκέντρωση, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ δεν δεσμεύεται από κανέναν παρά από τον αμερικανικό λαό.

Σε ανακοίνωσή του, ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας δήλωσε ότι «είναι περήφανος που λαμβάνει τη στήριξη» της Πέιλιν, μιας «αξιόπιστης συντηρητικής, με αποδεδειγμένο ιστορικό δημοσιονομικής συγκράτησης...που πιστεύει σε μια μικρή κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει σε επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και στην ελευθερία να ακμάσει».

Sponsored Post