«Ταπεινωμένος» δηλώνει ο πρώην παλαιστής Hulk Hogan από την υπόθεση με το sex tape

«Ταπεινωμένος» δηλώνει ο πρώην παλαιστής Hulk Hogan από την υπόθεση με το sex tape

Ο πρώην παλαιστής, Hulk Hogan, δήλωσε σε δικαστήριο της Φλόριντα ότι «ταπεινώθηκε πλήρως» από sex tape που κατεγράφη μυστικά και δημοσιεύθηκε online από την ιστοσελίδα Gawker, με τον ίδιο να ζητεί αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων, σε μια υπόθεση που κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας για θέματα δικαιωμάτων διάσημων, αλλά και ελευθερίας του Τύπου.

Ο 62χρονος πρώην παλαιστής είπε ότι η δημοσιοποίηση αποσπάσματος του βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού και 41 δευτερολέπτων, όπου ο ίδιος εμφανίζεται να κάνει σεξ με τη σύζυγο του τότε καλύτερου φίλου του, Bubba the Love Sponge, είχε πολύ άσχημες επιπτώσεις στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Ταπεινώθηκα εντελώς» είπε. «Ταπεινώθηκε και ο χαρακτήρας (περσόνα) μου. Ο Hulk Hogan ταπεινώθηκε». Σημειώνεται ότι το κανονικό όνομα του πρώην παλαιστή είναι Terry Bollea, και ο ίδιος υποστηρίζει ότι η περσόνα του Hulk Hogan είναι εντελώς διαφορετική από τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Οι δικηγόροι του πρώην σταρ του κατς υποστηρίζουν ότι ο ίδιος δικαιούται να θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή θα ήταν επαρκώς προστατευμένη σε μια κρεβατοκάμαρα- και ότι το βίντεο κατεγράφη εν αγνοία του.

Η θέση του Gawker κατά την πρώτη ημέρα της δίκης (χθες Δευτέρα) ήταν ότι αυτού του είδους η δημοσιογραφία είναι σημαντική, με δικηγόρο του να υποστηρίζει ότι τα sex tapes των διασήμων αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της ιστοσελίδας.

Δημοφιλή