Φανατικοί της J.K. Rowling ετοιμαστείτε: Το πρώτο trailer του «Fantastic Beasts And Where To Find Them» είναι εδώ

Φανατικοί της J.K. Rowling ετοιμαστείτε: Το πρώτο trailer του «Fantastic Beasts And Where To Find Them» είναι εδώ
Warner Bros

Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που οι Μαγκλ είδαν την όγδοη και τελευταία ταινία του «Harry Potter» στην μεγάλη οθόνη. Για τους αφοσιωμένους φαν του μαγικού κόσμου της J.K. Rowling όμως, αυτά τα πέντε χρόνια μοιάζουν ήδη σαν μια αιωνιότητα.

Ευτυχώς για όλους μας -και για εμάς τους φανατικούς και για όσους έχουμε πρήξει όλα αυτά τα χρόνια με το στερητικό σύνδρομο Harry Potter που βιώνουμε- η μαγεία της Rowling επιστρέφει στον κινηματογράφο αυτό το φθινόπωρο, με την ιστορία του Newt Scamander στο «Fantastic Beasts And Where To Find Them».

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε μάθει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, η οποία θα είναι spinoff των ταινιών του Harry Potter. Σήμερα κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο teaser trailer του «Fantastic Beasts And Where To Find Them», το οποίο σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής θα είναι μέρος μιας νέας τριλογίας και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο.

Στο σχεδόν 2λεπτο teaser, το οποίο έκανε πρεμιέρα στα MTV Movie Awards της Κυριακής, βλέπουμε τον Eddie Redmayne ως Scamander να φτάνει στην Νέα Υόρκη του 1920, αφού, όπως μαθαίνουμε, έχει αποβληθεί από το Hogwarts επειδή «έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», αν και ο Albus Dumbledore (ακόμα καθηγητής της σχολής) στάθηκε σθεναρά στο πλευρό του και αντιτάχθηκε της αποβολής του.

Στο βίντεο βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τον Colin Farrell στο ρόλο του Percival Graves, ενός Auror του οποίου αποστολή είναι να ανακαλύψει τα ίχνη του Scamander, αλλά και την Tina Goldstein στο ρόλο της νεαρής θαρραλέας μάγισσας Katherine Waterston.

Βέβαια όλα αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στην ανατριχίλα που θα νιώσουν οι σκληροπυρηνικοί φαν μόλις ακούσουν τις πρώτες νότες της λατρεμένης μελωδίας που τόσο καλά γνωρίζουν από τις προηγούμενες οκτώ ταινίες του Harry Potter. Δείτε το trailer παραπάνω και μετά δείτε το άλλες δεκαπέντε φορές για να ανιχνεύσετε λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να ενώσετε τις τελείες βάσει των όσων ξέρετε είδη από τα βιβλία. Εμείς δηλαδή, αυτό κάναμε.

Δημοφιλή